Stahlwerk AC/DC 200 PULSE D Black Stahlwerk profeszionalis hegesztő inverter

1 Vélemény
362.701,00 HUF
7 ÉV GARANCIA !

Technikai adatok:
Kimeneti áram TIG DC / AC 10-200 A (DC) / 20-200 A (AC) 20-200 A
Kimeneti áram MMA 40-200 A
Védelem típusa IP21S
Szigetelési osztály F
Tápegység 230 V AC (+-15%) / 1 ~ (egyfázisú)
Frekvencia 50/60 Hz
Maximális hálózati áram (I 1max ) (TIG / MMA) 27,2 A / 42,1 A
Maximális effektív hálózati áram (I 1eff ) (TIG / MMA) 8,6 A / 14,0 A
Súly 12,8 kg
Méretek hosszúság x szélesség x magasság (mm) 455 x 220 x 370
Hálózati csatlakozás SchuKo-Bauart CEE 7/7
Szabványok IEC 60974-1; EN 60974-10 (A osztály)
Által hitelesitett TÜV Rheinland LGA Products GmbH
Előrendelés

Szállítási idő: 2-3 nap

Alacsony készlet
Előrendelés
Termékkód: 1025 Segítségre van szüksége? +40744387111
Helyezze a kívánságlistára Kérjen információt
  • Leírás
  • Video (1)
  • Vélemények (1)
AC / DC WIG hegesztés - egyenáramú és váltó áram.
Minden anyag hegesztése (alumínium is).
TIG (Tungsten Inert Gas) - Hegesztési eljárás, számos előnnyel: könnyű kezelhetőség, az ív jó irányíthatósága, keskeny hegesztési zóna, fröccsenésmentes ív, tiszta hegesztési varrat.
 IGBT minden ST modelünk nagyteljesítményű IGBT tranzisztor teknologiara épült. 
HF gyújtás - nagyfrekvenciás gyújtás (HF) TIG 
Érintkezés nélküli gyújtás. Reprodukálható hegesztési eredmények HF gyújtással és állandó hegesztési paraméterekkel indításkor.
Startstrom A gáz előáramlása megvédi a wolfram-elektródát a túlzott kopástól, és megvédi a hegesztési varratot az oxidációtól.
Startstrom A gáz utóáramlása megvédi a wolfram-elektródát a túlzott kopástól, és megvédi a hegesztési varratot az oxidációtól.
2T / 4T kapcsolóval meg lehet határozni a vezérlés üzemmódjait. Ez az üzemmód az iv kiterjesztett vezérlését biztosítja.
Startstrom kezdőáram meghatározza azt az áramot, amelyet a gyújtás kezdetén használnak, mielőtt a beállított hegesztőáramra vált.
Startstrom A végáram azt az áramot adja meg, amelyet a gyújtás végén alkalmaznak, mielőtt ay ív megszűnik.
Felfutó áram. Miután az ív teljesen meggyulladt, a hegesztési áramot a beállított kezdőáram értékétől lineárisan lehet növelni a kívánt hegesztési áramértékre.
A lefutóáram megakadályozza a végső kráterek kialakulását a hegesztés végén. Miután a pisytolzon lévő gombot elengedték, a gép automatikus áramcsökkentési fázisra vált. A Downslope csak 4T módban működik.
Startstrom TIG PULSE - Megakadályozza az anyagok égését és csökkenti a hő okozta deformációt. A TIG-PULS funkció különösen alkalmas vékony lemezek hegesztésére, amelyek anyaga csak enyhén hevíthető. Az állítható paraméterek: alapáram, impulzus teljesítmény, impulzus frekvencia, hosszú és rövid impulzus.
Startstrom Az MMA / ARC-Stick elektródahegesztés szinte minden körülmények között használható, ezért az MMA-hegesztés univerzális folyamatnak tekinthető a hegesztőiparban.
Anti-Stick- funkció megakadályozza a bot-elektróda beragadását.
Ha az elektród a munkadarabhoz ragaszkodik, a hegesztőáram kikapcsol.
Hotstart - automatikus feszültségnövelés indításkor a jobb hegesztési eredmények elérése érdekében.
Startstrom Nagy teljesítményű hűtés két nagysebességű ventilátoron keresztül.
A gyors hűtőventilátor lehetővé teszi a maximális energiafogyasztást és növeli az egység működési idejét (ED).
Startstrom Túlmelegedés - Vezérlés (OC - Túlmelegedés vezérlés).
A túlmelegedés elleni védelem akkor kezdődik, amikor a készülék túlterhelt. Sárga jelzőfény kigyullad és kialszik, amint az egység ismét lehűlt.
A hegesztőgépet közvetlenül csatlakoztatják az egyfázisú váltakozó áramhoz (AC) 230 V (+ -15%), 50/60 Hz üzemmódban.
Startstrom Az ST-ház ergonómikus, robusztus és működési szempontból megbízható:
szilárd acéllemez ház, - ütésálló,
- a kezelőpanel kényelmesen elérhető és könnyebben kezelhető, - intelligens ventilátor útmutató.

AC DC
AC váltóáram
- Könnyűfémekhez, például alumíniumhoz és így tovább.
- Az oxidréteg és az alumínium felületének és a töltőfém egyenáramának felbontására szolgál.

DC egyenáram 
- ötvözetlen és kevésbé ötvözött acélokhoz, rozsdamentes acélhoz, rézhez, sárgarézhez és így tovább.
AC frekvencia
A hegesztés penetrációját és a hegesztés szélességét a 20 és 200 Hz közötti AC frekvenciák szabályozzák.
Magas frekvencia: keskeny hegesztés, mély behatolással.
Alacsony frekvencia: széles varrat.
AC-balance / tisztítás
csak váltó áramú üzemben müködik. Az alumíniumot váltó árammal hegesztik. Az AC / DC kapcsoló ezért AC állásba van állítva. Működési mód szerint ez a módszer meglehetősen hasonló az impulzushegesztéshez, de a váltakozó áram normál frekvenciája másodpercenként 50x. Ezenkívül az áramerősség most megváltoztatja az irányát, nem pedig az áramot. Világosan hallható az AC hegesztés által keltett hangos zümmögés is. Az áram most áthalad a pozitív és negatív tartományon. Ha az áram most a plusz és a mínusz tartomány között változik, ez befolyásolhatja az áramátvitelt, hogy a plusz tartományba, vagy annál inkább a mínusz tartományba hajlik-e. Mindkettő előnyöket hozhat az adott hegesztési feladathoz. Állítás a plusz terület felé: az oxidréteg könnyen tisztúl, a mínusztartomány felé álítás: Mélyebb behatolás. Ennek eredményeként: Vékony alumíniumlemezek hegesztésekor az áramátvitel javasolt a plusz területre. -50 és + 50% között állítható
AC szinuszos / hullám üzemmód
Az AC / DC TIG 200 Pulse D IGBT három különféle típusú impulzus alakkal működhet a TIG AC tartományban: Téglalap, Szinusz és Háromszög.
- Téglalap: nagyon dinamikus ív, nagy hegesztési sebesség.
- Szinusz: lágy ív, alacsony zajszinttel.
- Háromszög: keskeny ív az optimális behatolás érdekében.


A TIG (Tungsten Inert Gas) az egyik legfontosabb hegesztési mód
a nagyon ötvözött acél és az összes színesfém feldolgozásához

HF nagyfrekvenciás gyújtás
Nagyfrekvenciás ívgyújtás (HF) a TIG funkcioban
Nincs közvetlen érintkezés a wolfram-elektróda és a munkadarab között. A wolfram-elektróda nem érinti a munkadarabot, így a wolfram elektroda védve van és a hegesztési varrat nem lesz kitéve wolfram szennyezödesnek. Az érintés nélküli gyújtás különféle munkakonfigurációkban, nagy megbízhatósággal működik
2T / 4T
2 ütemű üzemmódban a TIG pisztoly gombját nyomva kell tartani. A gomb elengedésekor az ív kialszik. Négyütemű üzemmódban a TIG pisztoly gombjának megnyomása és elengedése után az ív stabil marad. Az ív csak a gomb újbóli megnyomásával alszik ki.
UP Slope / áram emelkedés
Miután az ív teljesen meggyulladt, a hegesztési folyamat átvált egy emelkedö fázisba, amelyben a hegesztési áram a beállított kezdőáram értékétől lineárisan növekszik a kívánt hegesztőáram értékre. Ennek a fázisnak az időtartama 0,1 és 10 másodperc között állítható.
Down slope / áramcsökkentés
Az áramcsökkentés megakadályozta a végső krátert a hegesztés végén. A gomb elengedése után a gép automatikus áramcsökkentési fázisra vált. Ebben a fázisban az áramot lecsökkentik a hegesztési áram beállított értékéből a záróáramba. Ennek a fázisnak az időtartama 0,1 és 10 másodperc között állítható.
Indítóáram
Lehetővé teszi, hogy a hegesztési folyamat kezdetén eltérő áramintenzitást állítson be, mint a tényleges hegesztési áram, amelyet a hegesztési áramgombbal állítunk be. Például TIG-hegesztésnél egy kisebb áramra lehet álítani annak érdekében, hogy az ív megtalálható legyen, miután a hegesztő sisakot leengedték. Ugyanakkor magasabb áramra is lehet álítani, például vastag alumínium esetén valamivel több hőt adhat az anyaghoz. Ennek a funkciónak a használata tehát a hegesztési folyamat függvényében állítható. Ha az indítóáramot beálították, ay ívet a TIG pisztoly kapcsolójának megnyomásával aktiválják, és mindaddig aktív marad, amíg a kapcsolót lenyomva tartják. A kapcsoló elengedése után a készülék automatikusan átvált a hegesztőáram-gombbal beállított hegesztőáramra.
Végáram- End Curent
A hegesztési folyamat végén alkalmazott végáram beállítható. Ezt általában úgy állítják be, hogy kevesebb legyen, mint a hegesztési áram, hogy elkerülhető legyen a varrat végén a mély behatolás miatt kialakult kráter.
Gáz előáramlás
  0 és 10 másodperc között állítható. Megvédi a wolfram-elektródát a túlzott kopástól és a hegesztési varratot az oxidációtól.
Gáz után áramlás
1 - 60 másodperc között állítható. Megvédi a wolfram-elektródát a túlzott kopástól és a hegesztést az oxidációtól.
Fontos, hogy megvédjük a hegesztési varratot a levegőtől és a varrat védve legyen a védőgázzal.
Ponthegesztés- Spotwelding
Az ív aktív ideje beállítható 0,1 és 10,0 másodperc között. Az ív meggyújtásához nyomja meg és tartsa lenyomva a pisztoly gombját. Az ív automatikusan kialszik, ha az előre beállított idő eltelt.
Ív szélessége
Az "ív szélesség" segítségével az ív terjedése AC módban szabályozható. Minél alacsonyabb az érték, annál keskenyebb és koncentráltabb az ív. Minél magasabb az érték, annál szélesebb lesz az ív. Ezt 10 és 90% között lehet beállítani.
JOB / SAVE
A "Munkamemória" funkció a korábban beállított egyedi paraméterek tárolására szolgál. Legfeljebb 10 sablon tárolható. Ehhez válassza ki a kívánt memóriahelyet (0-9) a "Retrieve" gomb megnyomásával, állítsa be a kívánt paramétereket, majd nyomja meg a "Save" gombot. A készülék most menti a beállításokat az előzőleg kiválasztott memóriahelyre (0-9). Más memóriahely kiválasztásához használja a „Retrieve” gombot a memóriahelyek egymás utáni kiválasztásához.

Hegesztés pulzáló árammal - a TIG hegesztés továbbfejlesztése.
Pulse
TIG impulzus funkció különösen alkalmas vékony lemezek hegesztésére, amelyek anyaga csak enyhén hevíthető. A fokozott ívstabilitás jobb hegesztési pontosságot tesz lehetővé. Ezzel a funkcióval mélyebben hegesztheti a munkadarabot (10 mm) anélkül, hogy felforrósodna. A munkadarab megégése megakadályozva, ennek eredményeként tiszta és stabil hegesztés következik be.
A TIG impulzushegesztésnél a hegesztőáram változik egy alap- és impulzusáram között változó frekvenciákkal, alap- és impulzusmagassággal és szélességgel. Az impulzus frekvenciáját, az impulzus szélességét és az impulzus magasságát egymástól külön lehet beállítani.
Impulzus áram
beállítható 5-200 A (DC TIG) / 20-200 A (AC TIG) között
- Az erős impulzusáram miatt biztosított a mély behatolás.
- A gyenge háttéráram miatt a hegesztési medence kisebbé válik és könnyebben irányítható.
Impulsstrom
Impulzusfrekvencia
10 - 200 Hz között állítható. Így a változó impulzusfrekvencia szabályozható.
A megnövekedett impulzusfrekvencia növeli az ív stabilitását és a hegesztési pontosságot.
Impulzusszélesség
10 - 90% között állítható. Az impulzusok közötti távolság finoman állítható szabályozása.
Az impulzus TIG két fő területre oszlik:
Gyors impulzus (RP)
- 3,0 mm-nél fémlemezekhez ajánlott.
- Alacsony hőmennyiség.
- Az ív úgy néz ki, mint a folyamatos wolfram-inert hegesztés.
- A hangszint magasabb (a magas impulzusfrekvencia miatt).
- Különösen alkalmas alacsony hővezető képességű anyagokhoz (vas, rozsdamentes acél).
- Jobb hegesztési sebesség, mint a folyamatos TIG.
- Kevesebb deformáció, mint egy folyamatos TIG.


Hosszú impulzus (LP) :
- 3,0 mm-ig vékony fémlemezekhez ajánlott.
- Két vizuálisan megkülönböztethető időszak, impulzus és háttér.
- Jobb hegesztési medencevezérlés, mint folyamatos wolfram-inert hegesztésnél.
- A hegesztés eltér a helyzetétől.
- Szélesebb hegesztés, töltőhuzal hozzáadása az impulzusáram „cseppenkénti” technikája alatt.
- Alacsonyabb hőmennyiség, mint a folyamatos wolfram-inert hegesztésnél.
- Jó optikai megjelenésű hegesztés.
- Jobb hegesztési sebesség, mint a folyamatos TIG hegesztesnel.

Minden TIG hegesztőgépünk alkalmas MMA / bevont elektrodas hegesztésre .
Ragadátásgátló
Nem sokkal a vége előtt a rendszer kiadja a beállított maximális áramot, amely megakadályozza az elektróda beragadását és hevítését. Ha az elektróda a munkadarabhoz ragad, a hegesztőáram kikapcsol. Az elektróda nem hevül fel, és könnyen leválasztható a munkadarabtól.
Hotstart
Megakadályozza ay elektróda beragadását a beállított hegesztőáram rövid távú novelésével és gyorsabban felmelegíti a hegesztési varrat kezdetét.
Túlmelegedés elleni védelem
A túlmelegedés elleni védelem bekapcsol, ha az egység túlterhelt. Sárga jelzőfény kigyullad és kialszik, amint az egység ismét lehűlt.


Tartozékok a csomagban:
AC/DC 200 PULSE D Crome Stahlwerk hegesztő inverter
WP26 hegesztő pisztoly 4,5 mtr (hajlítható nyak)
Gáz terelő kerámia 5,6,7 -os egy-egy darab
1.6-os patron
1.6-os patronhaz
1.6-os wolfram elektoda
MMA test es munkakabel- 5 mtr-es
Gaz tömlő gyorscsatlakozokkal ( 5 mtr-es)
Salakolo kalapacs
Drotkefe
Ha szeretné kifejezni véleményét erről a termékről, írjon hozzá egy véleményt.

A vélemény sikeresen elküldve.
Ellenőrzött vásárlás

Klein,

Nagyon szuper gép kimagasló tudással csak ajánlani tudom.

Raspunde

Hasznos volt ez az értékelés?

2 persoane au considerat acest review util!

Ügyfélszolgálat Hetfo- Pentek 08-17

+40744387111 webrunnersrl.hu@gmail.com

Compara produse

A termék összehasonlításhoz még legalább egy terméket hozzá kell adnia.

Sikeresen hozzáadva a kívánságlistához!

Törölték a kívánságlistáról!